zaterdag 25 juni 2011

oeftie gedaan met tegelen!

Vanmorgen hebben we onze slaapkamer gereorganiseerd... het hield buiten maar niet op met regenen, dus kon Obed maar niet beginnen in ons huis. Tegeltjes slijpen in de gietende regen is niet echt gezellig...dus dan maar een andere ochtend-invulling. We hebben eindelijk ons bed van de mezzanine gehaald...en naast het kinderbedje gezet! De bevalling komt iets te dichtbij om nog verantwoord op een metalen trapje te klauteren...vandaar veilig op de grond dan maar..
Nog ff alles moeten puzzelen en verschuiven (bv. chauffage heeft al alle hoekjes van de kamer gezien), want zo groot is de kamer ook niet...op de foto alvast een deeltje van de kamer...(nu alleen nog de kamer een beetje aankleden voor de baby)

Vanmiddag rond 15u00 heeft Obed dan toch maar alle moed bijeen geraapt om de laatste tegeltjes (echt prul-werk) te bevestigen...een 3 uurtjes werk..maar het is allemaal heel gezegend verlopen, alles kwam mooi uit en het ging beter dan verwacht! Fijn! Het was gelukkig ook gestopt met regenen!! Gedaan met tegelen in de badkamer! Maandag voegen!


1 opmerking:

Elinemien zei

Goed zoooww voor jullie beiden, en nog extra voor Obed! Ziet er gezellig uit jullie kamertje met het baby-bedje! En mooie tas, hoop hem gauw in't echt te kunnen zien! ;) x Eline