zaterdag 12 februari 2011

sleuf kappen & isolatie platen leggen

Gelukkig kregen we vandaag hulp van broer Arno, anders was er misschien niet heel veel gelukt...Obed heeft namelijk een pijnlijk accidentje voor gehad aan zijn duim...(heeeel hard met de hamer opgeklopt)...bloed, blauw vingerkootje, onwel geworden, bijna flauwgevallen, moeten liggen met voeten omhoog, rillen, dekentje op hem,..het was me wat! gelukkig kon hij na een half uurtje voorzichtig weer meehelpen.
Dit allemaal gebeurd tijdens het kappen van de sleuf! Deze is nodig voor als er in de toekomst een kachel komt...de bedoeling is dat hier een buis in komt welke voor de aanvoer van zuurstof zal zorgen...om de kachel goed te doen branden! (is verplicht in goed ge-isoleerde huizen...!)
Met hamer en bijtel 7 cm diep beton wegkappen...een hele klus! En in de helft ging het mis...dus niet alles afgekregen!
Dan maar begonnen aan de isolatieplaten, waar volgende week vloerverwarming op gelegd wordt. Het lastige aan dit, is dat de vorm van de elektriciteitsbuizen er uit gesneden moet worden...dus wel ff knutselwerk!
Ik (Ilske) heb vandaag heeeel de dag stof opgeveegd, oneffenheden van de beton gekapt en isolatie-tape geplakt op alle spleetjes van de platen...

amai zeg wat een tekst! tijd voor een zondag :) RUST!


Geen opmerkingen: